HYPNOTERAPI BEHANDLINGER REFERENCER

Det siger kunderne om Klinisk Hypnose

Rygestop

Jeg vil være ærlig og sige, at jeg mødte op hos Jesper Thomsen med en vis skepsis. Jeg havde egentlig en idé af, at det var noget mystisk noget, men det blev hurtig lavet om på, og jeg følte mig i trygge og gode hænder. Jeg havde røget i 24 år, og havde været alle produkter igennem for at stoppe, så dette var på en måde ”sidste udvej”. Både min kæreste og jeg var nemlig fast besluttede på, at nu skulle det være slut med rygning. Hun mente selv, hun kunne stoppe, men jeg var klar over, at der skulle lidt mere til hos mig. Jeg er stadig røgfri her 1½ år efter. Efter hypnosen var jeg klar som aldrig før til mit rygestop. Jeg brugte det, jeg havde lært, og det har aldrig været nemmere at gennemføre og ikke mindst fastholde et rygestop. Tusind tak for hjælpen.

Martin H. fra Århus

Eksamens angst

Jeg har altid været dødsensangst for at gå til eksamen. Min hals snørede sig sammen, hjernen gik sort og jeg kunne nærmest ikke sige et ord. Jeg er en intelligent pige (hvis jeg da selv skal sige det), derfor besluttede jeg at gøre noget ved det inden en vigtig eksamen på min videregående uddannelse. Og ja jeg fatter det stadig ikke helt – men altså efter allerede én behandling, gik jeg til eksamen uden nogen som helst problemer – det var som om, Jesper fuldstændig havde fjernet al min frygt – jeg gik endda op og scorede 12! Et velfortjent 12-tal – TAK for hjælpen Jesper, jeg vil anbefale dig til ALLE, der står i samme situation, som jeg gjorde.

Line fra Randers

Fobi For Katte

Inden jeg besøgte hypnotisør Jesper Ahm Thomsen, havde jeg hele mit liv haft angst for katte.
Vi snakkede først og fremmest omkring mine oplevelser med katte, hvorefter jeg lukkede øjnene og behandlingen begyndte. Under behandlingen snakkede Jesper til min underbevidsthed, Imens behandlingen var i gang, kunne jeg mærke en stille og rolig forandring.
Hele oplevelsen med at blive hypnotiseret har for mig været fantastisk – jeg gik ind til det med en vis skepsis, men resultatet overbeviste mig om, at hypnose vitterligt kan “helbrede” selv den værste angst. Jeg kan kun anbefale hypnotisør, Jesper Ahm Thomsen, på grund af hans venlighed og engagement i det problem, man kommer med, selvom man måske selv er flov over det. Det eneste jeg har fortrudt er, at jeg ikke kom til Jesper Ahm Thomsen med min angst noget før.

Christina L. fra Viborg

Klaustrofobi & Flyskræk

8. maj 2011 blev en dag som ændrede en del i mit liv. Jeg satte lidt ufrivilligt mine ben hos Jesper Ahm første gang. Jeg havde gennem 15 år nægtet at flyve og sejle.
Jeg er stadig uforstående over, hvor let det var at få ændret DET som faktisk har plaget mig gennem livet. Jeg er dybt taknemmelig for min kærestes kamp for at overtale mig og takker dig Jesper for dit “håndværk” ……fantastisk. Giver hermed min bedste anbefaling og har kun at sige til alle jer der af en eller flere grunde er på denne hjemmeside: Kom af sted til Lille Voldgade nr. 22

50 årig kvinde fra Randers

Kun positive oplevelser hos Jesper

Jeg har brugt Jesper en del gange de seneste år og har altid været vildt tilfreds og imponeret.

Jeg har været hos ham selv og det er altid en fornøjelse at gå derfra og føle sig en tand mere levende og i kontakt med sig selv. Udover dette har jeg brugt ham til at hjælpe mine patienter og de kommer også altid tilbage i en meget bedre mental tilstand end da jeg sendte dem afsted.

Jeg kan kun give Jesper min Varmeste anbefaling.

Thomas Hyldgaard Klinik ejer Fys&Sund

ENS Smertebehandling 

KOMMER SNART

Eksamens angst

Jeg har altid været dødsensangst for at gå til eksamen. Min hals snørede sig sammen, hjernen gik sort og jeg kunne nærmest ikke sige et ord. Jeg er en intelligent pige (hvis jeg da selv skal sige det), derfor besluttede jeg at gøre noget ved det inden en vigtig eksamen på min videregående uddannelse. Og ja jeg fatter det stadig ikke helt – men altså efter allerede én behandling, gik jeg til eksamen uden nogen som helst problemer – det var som om, Jesper fuldstændig havde fjernet al min frygt – jeg gik endda op og scorede 12! Et velfortjent 12-tal – TAK for hjælpen Jesper, jeg vil anbefale dig til ALLE, der står i samme situation, som jeg gjorde.

Line fra Randers